Bahçe Salıncağı Alırken… Genel

Büyük bir balkonunuz, terasınız ya da bahçeniz varsa, günün stresini atmak, ruhunuzu dinlendirmek ve her şeyden önce keyif yapmak için ilk yapacağınız şey kocaman bir salıncak almak olmalı. Aileniz ve sevdiklerinizle, romantik Pazar sabahlarını geçireceğiniz sevgilinizle, arkadaşlarınızla çay keyfi saatlerinizde aklınıza gelecek ilk şeyin salıncağınız olacağından şüpheniz olmasın.

moonlight salincak 2

Büyük Salıncak Büyük Keyif

4 kişiye kadar sığabileceğiniz kocaman Royal Garden salıncaklarda ayaklarınızı uzatıp kitap okumak ya da salıncağınızı kalabalık sohbetlerin adresi haline getirmek tamamen size kalmış. Ergonomik tasarımı ile eğim seviyesini kolayca ayarlayabileceğiniz Moonlight salıncak ile, nasıl rahat ediyorsanız salıncağınız size uyum sağlıyor. Moonlight salıncağı isterseniz sabitleyerek kanepe gibi de kullanabilirsiniz. Bahçe sofralarınızı salıncağınızın yanına kurup keyfinizi bölmeden yemek de yiyebilirsiniz.

Kanepe Kadar Sağlam Bahçe Salıncağı

Devrilir ya da kırılır diye korkmadan, rahatça oturabileceğiniz bahçe salıncağında şekerleme yapmanın keyfi de bir başka olur. Hafif esen rüzgarın altında yastığınızı da yanınıza alınca salıncakta uyku size en rahat yataktan bile tatlı gelir. Royal Garden Moonlight salıncakla bulduğunuz her fırsatta keyif yapmaya bir bahaneniz olacak.

royal garden salincak 2

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.